Hey

Long time no see. I know. ‘t Is hier druk geweest. Pas op, die planning van ons marcheerde gelijk zot en we geraakten exact waar & wanneer we wilden. Dus da’s goed. Maar zo Pasen op het einde van een paasvakantie is wel een beetje schikken. Want er waren hier twee pateekes die ferm in vakantiestemming waren en ja, dan wil je wel mee in die sfeer hé. Maar goed, we stemden er onze planning op af. Want ‘t is niet alleen het maken van die chocolade, er is ook het verpakken en een hele grote opkuis achteraf. Dus bijgevolg weinig tijd over voor een nieuwsbrief.

Nu toch tijd, denk je misschien? Nee nee, want wij vertrekken morgen op een mini-tripje met ons twee 🤗. Bijna met twee jaar uitstel maar in dit geval geen afstel. Wel efkes wreed content dat we niet met Ryanair boekten. Want wij en reizen met het vliegtuig, da ‘s bijna altijd wel iets. Enfin, laat ons hopen dat we straks met bagage aankomen en met ons gat in de zon kunnen gaan liggen 😉.

Nu, jullie hebben het misschien al zien blinken in de agenda, maar Moederdag komt er alweer pijlsnel aan! En dus wou ik jullie vandaag toch nog heel snel een mailtje sturen met ons aanbod. De tijd is beperkt, maar er is toch een lekker en mooi geschenkje in de aanbieding!

@ Nieuwtje van op de werkvloer

📆 Wij zijn out off office van vrijdag 22 april tot en met woensdag 27 april. Onze mails worden dan niet beantwoord.


@ Tip van de dag

De moederdaggeschenkjes zijn heel beperkt in oplage. Bestel dus tijdig want vermoedelijk zullen we eind volgende week de bestellingen al afsluiten.


@ Nieuw in de webshop

Voor het eren van de mama’s hebben we het volgende in petto:

Een geschenkpakket met hierin:

– een doosje zoenen

(wit met crispy speculoospraliné 🤤 melk met crunchy hazelnootpraliné 🤤 ruby met frambozencrème 🤤 puur met advocaat 🤤)

– een trofee met wereldbol en eigen opschrift (bijvoorbeeld: de liefste/mooiste, meest verdraagzame mama van de hele wereld!)

– verpakt in een mooi zakje

Lekker om te geven, om te krijgen of om jezelf eens mee te verwennen!

Om mogelijke vragen al voor te zijn, onze trofee is niet apart te verkrijgen.

Tot gauw! 🙋🏻‍♀️

Groetjes

P.S. Omdat Bart zijn deeltijds ouderschapsverlof bijna is afgelopen, kozen we er voor om het aanbod voor vaderdag en einde schooljaar hetzelfde te houden. Het opschrift voor de wereldbol, kan je wel aanpassen naargelang de ontvanger.

P.P.S Voor de curieuzeneuzen onder jullie: de foto op onze website bevat het opschrift “beste schatter van de wereld”. Wie onze nieuwsbrief las, weet dat we op de Ontdek Lokaal beurs stonden in Passendale. Daar konden de mensen meedoen aan een wedstrijd waarbij ze het gewicht van chocolade moesten schatten. De winnaar krijgt ook zo’n trofee en doosje pralines. Vandaar 😀