Hey

En? Wat kreeg je voor valentijn? Of doe je er niet aan mee? Ik ben eigenlijk wel curieus of dit iets is waar mensen aan meedoen of niet. Voor Sjokla vond ik dit persoonlijk een no go. Totale commerce. En ik ga niet zeggen dat ik nooit eens iets kreeg van Bart, maar ik hechtte er geen belang aan. Het was leuk als er iets was, maar dat moest niet. Maar nu met Sjokla ligt de bal wel anders. Vele mensen vinden het toch wel fijn om op die dag te tonen dat ze mekaar graag zien. En eerlijk, can you blame them? We hollen heel der dagen van her naar der, dat je al ’s zou vergeten zeggen dat je mekaar graag ziet. En zoals ik in een vorige nieuwsbrief al ’s zei, soms is het wel ’s goed dat er een dag wordt gemaakt waardoor je nog ’s met de neus op de feiten wordt gedrukt. Ik heb er ééntje uit de duizend. En neen, das niet alleen omdat hij er voor zorgt dat ik dagelijks heerlijke chocolade kan eten 😂.

Voor de curieuzeneuzen naast mezelf die zich afvragen of ik iets kreeg voor valentijn, wil ik wel eens uit bed praten. Dit jaar kreeg ik iets heel unieks. Mijn vrijheid. Neen neen, ik mocht niet een hele dag gaan shoppen zonder naar de prijskaartjes te kijken of ook geen dag me-time of iets dergelijks. Neen, ik kreeg vrijheid als in “ontslaan uit isolatie”. Hebdem?

Yep. Corona. Het was van dat. Moest er ooit eens van komen zeker? 🤷🏻‍♀️ Bye bye weekendje met Bart. Bye bye testen van de camper. Bye bye heerlijk dagje sauna. Bye bye uitstapje met vrienden. Je voelt het wel. Het deed pijn om dat bewuste telefoontje te krijgen dat mijn resultaat positief was. Wat is er trouwens gebeurd met die contact tracing, mannekes? Die wisten mijn resultaat sneller dan ikzelf? Van een giga ommekeer gesproken zeg. Maar hé, goed van hen hoor. Daar zekers niet van. Zo ziet nen mens maar, iets heeft z’n ups en z’n downs nodig vooraleer het helemaal on track is. Bon, ik wijk af. Positief dus. En mijn valentijn ook vantzelfde. En de kinderen namen we er als vanzelfsprekend bij. Maar het piekte. We zijn geen zo’n grote uitgaanders. Maar als we het doen, doen we het goed en als het dan niet kan doorgaan doet dat efkes zeer. Maar je had Nel haar vreugdedansje moeten zien toen ik vertelde dat ze de hele week niet naar school moest 🙄 🤣 .

Mannekes, ik overdrijf helemaal niet hé. Ze deed echt een vreugdedansje. Aan de juffies, ze komt wel graag naar school hoor, daar zeker niet van. Maar hé, ze is ook gewoon graag thuis. Jeuj aan de mama en papa. Toch één iemand content met die isolatie.

Nu ben ik vooral blij dat het vorige week was en niet deze week. Want vrijdag wordt ons Nel al vijf jaar. Hemeltjelief vijf. Ik kan me alleen maar afvragen waar die vijf jaar naar toe is. Wat wij dan wel hebben gedaan dat dat allemaal zo snel is gegaan. Bon, dat was het voor de clichés. Het wordt tijd om na te denken over haar feestje. De cadeaus die zijn er al. En we hebben zelfs een cadeautje voor jullie. Jazekers. Voor jou daar aan de andere kant van dit scherm. Blijven lezen dus hé mannekes. En eum, geeft uw lief straks nog ’s een goei bees 😉. Niet voor valentijn want dat was gisteren. Gewoon, omdat we verwend zijn met de mogelijkheid.

@ Nieuwtjes op de werkvloer

We hebben alweer wat leuke projectjes in het vooruitzicht. En das altijd fijn want op zo’n moment zien we dat als een groeimoment en kijken we al eens graag of we iets nieuws kunnen aanschaffen. En dat hebben we gedaan. Aangezien we al zeker nog een volledig jaar gewoon in ons huis blijven verder doen zoals we bezig zijn, moest er wel wat gereorganiseerd worden. We hebben wat rollend materieel gekocht voor onze voorraad, beetje meer ruimte gemaakt en iets leuks gekocht. Iets waar we tal van mogelijkheden mee uit kunnen. Bart deed al een experimentje, het zag er goed uit mannekes! Wat het is? Ah dat blijft nog even een geheim… 🤫


@ Tip van de dag

Ze liggen al in de rekken van de supermarkt. I know. Pasen valt elk jaar vroeger en vroeger precies. Ik vond het persoonlijk erg tegenstrijdig om in het nu te leven en toch al in januari na te denken over Pasen, Moeder- en Vaderdag 😅 .

Maar weet dat we volle bak bezig zijn met het uitwerken van ons assortiment en er deze week wordt gestart met de productie. Dus het komt er aan, lancering van ons aanbod wordt verwacht begin maart dus geniet nog maar efkes van die lekkere zoenen of harttabletten die je al dan niet kocht. Voor je het weet kan je proeven van onze gekende en nieuwe smaken bij de paaseitjes!


@ Nieuw in de webshop

Pasen is zoals Sint-Maarten/Sinterklaas een groot feest. En grote feesten vragen grote middelen. En grote middelen vragen veel plaats. En we maakten plaats, dat vertelde ik al. Maar jullie kunnen ook helpen plaats maken. Hoe dat?

Wel vanaf nu kan in je op onze webshop intekenen voor een verrassingspakket Sjokla. Je koopt voor 15 euro een pakket ter waarde van ongeveer 22,5 euro. Das ruim 30% korting hé mensen, niet niets. En in ruil krijg je een complete verrassing 🤗 !

We hebben slechts 12 pakketten dus ’t is te nemen of te laten. Ten laatste 1 maart stopt deze actie (of vroeger indien uitverkocht).


Zoiets dus, maar dan met de heerlijke geur van chocolade 🤤 .

Tot gauw! 🙋🏻‍♀️

Groetjes