Hey

– We are ready to go! –

Ken je de CD “Ready to go – Women of the 90’s”?

Dat was er eentje die we bij ons thuis hadden. Van mijn zus waarschijnlijk, geen idee. Het is er zo eentje met veel herinneringen. Net zoals die van -The Kelly Family-, waar is den tijd zeg.

Misschien omdat ik dat als tiener allemaal badass vrouwen vond. Eéntje die er op staat is Anouck met haar nummer ‘Nobody’s wife’. “I’ve got to do it my own way” zingt ze en ik moet daaraan denken als ik deze eerste nieuwsbrief schrijf. Het voelt alsof we het nu voor het eerst op onze manier doen. En het voelt verdikke goed. We kunnen niet meer ready to go zijn dan nu. Let’s do this!

@ Nieuwtjes van op de werkvloer

We investeerden in onze eerste machines. Eén daarvan is om meer chocolade op punt te kunnen zetten. Chocolade smelten en op punt houden, das het enige wat hij doet. Dit zorgt er voor dat we meer vormen kunnen vullen in één keer en dus efficiënter kunnen werken. We kozen om hierin te investeren toen we onze eerste grote vraag kregen van de gemeente Zonnebeke om op toch wel korte tijd voor meer dan 200 mensen een doosje paaseitjes te maken. Zonder de machine was het nachtwerk geworden. Nu konden we het tot avondwerk beperken 😉 Dankjewel gemeente, jullie gaven ons het duwtje dat we nodig hadden!

En die tweede? Das een drageermachine, de mini-betonmolen op de foto hieronder 😆 Die is er om ronde vullingen te omhullen, zoals noten of gedroogd fruit, maar dat kan ook een zelfgemaakte vulling zijn zoals een ganache. Duizenden opties! En dan krijg je dus gevulde chocoladebolletjes als resultaat. Deze kochten we voor onze samenwerking met Mariënstede uit Dadizele. Maar later nog veel meer over deze samenwerking!

Zie ze ’s blinken! De machines hé 😄

@ Tip van de dag

Bewaar je chocolade op een koele en donkere plaats. Bij voorkeur niet in de koelkast (uitgezonderd als dit de enige plaats is in de zomer waar het geen 40 graden is – deze zomer was dat dus spijtig genoeg niet van toepassing). Idealiter in een donkere bergruimte die 18-20 graden is. Plaats ze zeker niet bij producten die een sterke geur afgeven zoals wasproducten of sterk ruikende kazen (als je ze dan toch in de frigo zet).

@ Nieuw in onze webshop

Aha, the part you all have been waiting for 🤤

Vanaf vandaag is ons vast assortiment te koop in onze webshop! Vast assortiment, wasda? Dat is allemaal lekkers dat je het hele jaar door op elk moment kan bestellen. Je hoeft dus niet meer te wachten tot het volgende feestmoment om van onze heerlijke sjokla te smullen! Als dat geen vooruitgang is hé mannekes!

Dit vast assortiment zal zeker nog uitbreiden gedurende de komende weken/maanden.

Wat zit er op dit moment al in ons vast assortiment?

Tot gauw 🙋🏻‍♀️

Groetjes

Bieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.